Prateći realizaciju projektnih aktivnosti uradili smo, drugu u nizu, emisiju u cilju promocije procesa primarne selekcije otpada u školama, tokom koje su predstavljeni dosadašnji rezultati, ostvareni tokom 10 mjeseci trajanja projekta.

Emisija obradjuje različite aspekte projektnih aktivnosti, počev od Ekološkog kampa za osnovce koji je uspešno realizovan na Tari, preko svakodnevnog funkcionisanja procesa prikupljanja i odvoženja otpada iz škola. Naši sagovornici su učenici, nastavnici i zaposleni u komunalnom preduzeću, koji iz svog ugla sagledavaju problematiku i iznose svoja vidjenja.

Emitovanje snimljenih materijala će se kontinuirano realizovati kroz programsku šemu regionalne televizije Lav po?ev od decembra mjeseca i trajaće do završetka projektnih aktivnosti, aprila 2014.

Snimljeni TV formati se mogu dostaviti i drugim zainteresovanim medijima, ukoliko pokažu interesovanje za njihovo reemitovanje, a sve u cilju širenja primjera dobre prakse u oblasti adekvatnog upravljanja otpadom.

Drugu TV emisiju možete pogledati ovdje.

Druga emisija serijala Primarna selekcija