Ministarstvo za evropske integracije sa zadovoljstvom vas poziva na panel diskusiju posvećenu Nacrtu Zakona o uspostavljanju i funkcionisanju sistema za upravljanje kohezionom politikom. Diskusija će se održati u Užicu, 13. jula.

📅 Datum i mesto: Užice: 13. jula, hotel “Zlatiborska noć” (Bela zemlja bb)

Ove panel diskusije omogućiće vam da podelite svoje utiske, iskustva i relevantne informacije o ključnim pitanjima upravljanja kohezionom politikom na lokalnom i regionalnom nivou. Naš cilj je da razumemo trenutne kapacitete i dalje potrebe za razvojem, kako bismo osigurali efikasan sistem upravljanja i ispravno korišćenje fondova kohezione politike.

Podržani smo projektom “Podrška reformi javne uprave u procesu pristupanja Evropskoj uniji”, koji sprovodi GIZ u okviru razvojne pomoći Savezne Republike Nemačke. Ove diskusije predstavljaju priliku da se povežete sa stručnjacima koji su aktivno uključeni u izradu Zakona i zaduženi za ispunjavanje zahteva Poglavlja 22 (Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata) u procesu pridruživanja Evropskoj uniji.

Vaša prisutnost i učešće su od izuzetnog značaja za uspeh ovog događaja. Radujemo se vašem dolasku i konstruktivnoj razmeni ideja.

Molimo vas da se prijavite za učešće unapred slanjem mejl poruke na adrese boris.milanovic@mei.gov.rs i valentina.vidovic@mei.gov.rs do 10. jula.