Operativne strukture Prekograničnog programa Srbija-Bosna i Hercegovina i Zajednički tehnički sekretarijat (ZTS) uz podršku Delegacija Evropske Unije u Srbiji i BiH organizuju forum za traženje partnera  u okviru III poziva IPA CBC SER-BIH.

Forum će se održati u Tuzli 28.03.2013. godine. Svi prijavljeni će putem elektronske pošte blagovremeno dobiti detaljne informacije u vezi  sa tačnom lokacijom, satnicom kao i agendu radionice.

Forum za traženje partnera biće organizovan u formi sajma gdje će svim učesnicima koji se prijave kao izlagači biti obezbijedjen izložbeni prostor za  predstavljanje organizacije/institucije i/ili projektne ideje (sto veličine 1m2). Ukoliko želite da postavite vlastiti štand molimo Vas da nas uz prijavu za učešće na forumu o tome obavestite.Takodje, ukoliko ne želite biti izlagač nego samo posjetilac molimo da to naglasite u e-mailu kao i da navedete broj osoba koje će ispred vaše organizacije/institucije prisustvovati forumu. U cilju bolje pripreme za sam forum kao i za predstojeći treći poziv svi zainteresovani mogu svoju projektnu ideju ili ideje objaviti na našoj web stranici u dijelu Pretraga partnera.

Pozivamo sve zainteresovane potencijalne aplikante da prijave pošalju na sljedeću e-mail adresu vladislav.vlajic@srb-bih.org. Krajni rok za prijave je 22.03.2013. godine do 15:00 sati.

Prijavni formular možete preuzeti ovde.

56