U sklopu priprema za 3. poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru IPA Prekograničnog programa Srbija – BiH , Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Direkcija za evropske integracije BiH kao operativne strukture Programa i Zajednički tehnički sekretarijat Programa , organizovali su, uz podršku Delegacija Evropske unije u Srbiji i BiH, radionicu o najčešćim greškama prilikom izrade prijedloga projekata u dosadašnja dva poziva.

Radionica je održana u Banji Vrujci uz prisustvo više od 60 potencijalnih aplikanata – predstavnika različitih institucija, agencija, nevladinih organizacija i lokalnih zajednica iz BiH i Srbije.

Učesnici su imali prilike da se upoznaju sa najčešćim greškama vezanim za izradu i podnošenje predloga projekata. U drugom delu radionice predstavljene su evaluacione liste i kriterijumi  ocenjivanja projektnih predloga.

Prezentaciju sa pomene radionica možete preuzeti ovde kao i spisak prisutnih.

U toku narednih mjeseci potencijalni aplikanti će imati priliku da prisustvuju istim ili sličnim dogadjajima u programskom području što će blagovremeno biti najavljeno na web stranici Programa.

 

Galerija slika