Informativna sesija povodom raspisivanja Drugog poziva za podnošenje prijedloga projekata okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Bosna i Hercegovina 2014-2020 održana je danas u Kiseljaku.

 Ministarstvo finansija Republike Srbije u saradnji sa operativnim strukturama  Programa: Ministarstvom za evropske integracije Republike Srbije i Direkcijom za evropske integracije Saveta ministara Bosne i Hercegovine , uz podršku Zajedničkog tehničkog sekretarijata Programa organizovalo je pomenuti događaj.

U ime domaćina događaja, Direkcije za evropske integracije Bosne i Hercegovine prisutnima se obratio Tarik Džajić, stručni savetnik na Programu.

U nastavku sesije Tamara Rakić, predstavnik tela za ugovaranje i finansiranje projekata iz sredstava Evropske unije, iz Ministarstva finansija Republike Srbije, predstavila je prisutnima uputstva za podnošenje predloga projekata.

Ispred Zajedničkog tehničkog sekretarijata, Darko Čukuranović, saradnik na Programu, predstavio je detaljno aplikacioni formular. Ovo je bila idealna prilika za razrješenje nedoumica prisutnih prilikom konkurisanja.