U Staroj Pazovi, 25.02.2014. godine u 17h, održana je edukacija roditelja u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“. Roditelji su pokazali veliko interesovanje i pohvalili akciju koju je započeo tim IPA projekta. Zahvaljujući direktoru škole gospodji Radmili Bogdanović i njenim saradnicima, odziv roditelja je bio najveći do sada u odnosu na predhodne Predškolske ustanove.

Nakon toga projektni tim je posetio O.Š. „Simeon Aranicki“ gde je takodje bila velika posećenost. Nakon što su doc. dr Snežana Tomašević-Todorović i MSc Nikola Jevtić održali predavanje na temu „Unapredjenje procene posturalnog statusa i statusa kičme“, počela je diskusija na ovu temu gde su se pojedini roditelji javljali za reč i pozitivnim komentarima podržali našu akciju. Lokalni mediji su propratili ovaj dogadjaj i do sada se najveće interesovanje javilo upravo u Staroj Pazovi. Takodje veliku zahvalnost dugujemo direktoru O.Š. „Simeon Aranicki“ gospodji Sladjani Bursać.

Takodje je održana edukacija roditelja 24.02.2014. godine u Indjiji u Predškolskoj ustanovi „Boško Buha“ i O.Š. „Dušan Jerković“. Prezentaciju je održala prof. dr Branka Protić-Gava sa saradnicom MSc Darinkom Korovljev. Edukacija roditelja u Indjiji biće ponovo održana

Stara Pazova