Poštovani potencijalni aplikanti,
U okviru Prekograničnog programa Srbija – Bosna i Hercegovina, Zajednički tehnički sekretarijat organizuje 07.06.2012. godine u Sremskoj Mitrovici jednodnevnu radionicu za pripremu projektnog predloga na kojoj će predstaviti opšte informacije o Programu, javnim pozivima i načinu pripreme projektnog formulara uključujući budžet.

Pozivamo sve zainteresovane za učešće na radionici da se prijave na sledeću e-mail adresu office@srb-bih.org najkasnije do 25.05.2012. S obzirom na ograničenost kapaciteta, molimo vas da prijavite najviše 2 osobe po organizaciji/instituciji, tako što ćete na pomenutu adresu poslati ime osobe koja se prijavljuje, naziv organizacije/institucije iz koje dolazi, kao i kontakt e-mail adresu.

 

Prilikom odabira učesnika, prednost će imati organizacije/institucije koje ranije nisu učestvovale u obukama koje je organizovao ZTS. Prvih 100 kandidata koji se prijave biće e-mailom obavešteni o tačnoj lokaciji i dnevnom redu najkasnije do 29.05.2012.

 

Takodje, skrenuli bismo vam pažnju na to da se radi o drugoj radionici koja se organizuje u Srbiji. U  skladu sa vašim interesovanjem  Zajednički tehnički sekretarijat planira  da organizuje radionice u Bosni i Hercegovini na lokacijama o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni.